Over Mij

Karin Zuur (1978)

In mijn leven heb ik diverse opleidingen en studies gedaan. Daarbij was ik steeds op zoek naar de vervulling van één van mijn passies. Maar na verloop van tijd bleek de gekozen opleiding toch niet te zijn wat ik zocht. Zo heb ik een tijd psychologie gestudeerd, omdat ik me interesseer voor mensen en hun beweegredenen. Hoe interessant dat ook was, voor mij was het feit dat je ‘alleen maar met iemand praat’ niet genoeg.

Door JSJ ben ik overtuigd geraakt van het belang van de goede werking van de energiestromen in ons lichaam. Daardoor wordt niet alleen het lichaam beter, maar wordt ook de geest lichter en stabieler. JSJ kan in ons lichaam veel problemen oplossen zonder dat ons bewustzijn eraan te pas komt. Dat is wat JSJ doet en ik ben onder de indruk van de kracht daarvan.

De 26 veiligheidsenergiesloten vormen bij de behandeling mijn handleiding. Als ik zelf op een bepaalde plek pijn heb, dan kijk ik naar de betekenis van de dichtstbijzijnde energiesloten.  Dit helpt mij het beter te begrijpen en hoe ik het probleem op kan lossen. Die methode pas ik ook op anderen toe.

In het begin van 2015 heb ik Jin Shin Jyutsu leren kennen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik behandelingen mogen ontvangen en ik kan dat elke vrouw aanraden. Ik heb mijn dochter tijdens en na de behandelingen voelen dansen in mijn buik!

Na mijn bevalling begin 2016 ben ik met veel plezier diverse cursussen gaan volgen over Jin Shin Jyutsu. Twee jaar later werd het tijd om mijn eigen praktijk te openen om deze kunst te kunnen toepassen en te kunnen doorgeven aan anderen.